Критик О.С

Критик О.С (Артем Дудченко) – це український репер, який народився у місті Глухів Сумської області, однак зараз живе і пише тексти у закарпатському місті Виноградів. Хлопець є учасником творчого об’єднання “В Підвалі Рекордз“.

Свою творчу діяльність Артем розпочав у 2006 році.

Біографія

Інформація відсутня

Дискографія

Альбоми

  • Свой среди своих- 2014
  • Чёрный человек – 2015
  • Далеко – 2016

EP

  • Yazi – 2016

Відеокліпи

  • Критик – Мечта (2011)
  • Критик – Словно сон (2014)

Посилання

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Sidebar